Formația bucureșteană de Progressive Technical Death Metal Spectral anunță lansarea mult-așteptatului album de debut, Neural Correlates of Hate, pentru această primăvară, în colaborare cu Loud Rage Music. Acest album promite să fie o experiență desăvârșită pentru fanii genului, fie și doar prin mențiunea că duo-ul format din Ciprian Martin și Andrei Calmuc beneficiază de aportul lui Romain Goulon la tobe, cunoscut din colaborările sale cu trupe ca Necrophagist, Disavowed, Benighted și Aggressor, sau de invitații de seamă care și-au semnat numele pe acest album: Christian Muenzner (Necrophagist, Obscura, Alkaloid) și Călin Paraschiv (Pestilence, Necrovile). Materialul a fost mixat și masterizat de nimeni altul decât membrul fondator și vocalul trupei Clawfinger, Jocke Skog, la studiourile Sunmountain Facilities!
De coperta albumului s-a ocupat la fel de faimosul Costin Chioreanu (Twilight13media studio).

Iată ce au avut de spus despre Neural Correlates of Hate cei doi membri de bază ai trupei:

CIPRIAN MARTIN: Când am început să lucrez la Neural Correlates of Hate nu am vrut să fac compromisuri. Mi-am dedicat ultimii ani  dezvoltând conceptul și lucrând mult pentru a obține sunetul adecvat pentru album. Chiar dacă am pus la punct toate detaliile nu aș fi putut să fac totul de unul singur, așadar sunt foarte norocos că i-am avut alături de mine pe Andrei Calmuc (voce), Romain Goulon (tobe), Christian Muenzner (invitat pe 2 solouri), Călin Paraschiv (invitat pe un solo) și Jocke Skog ca inginer de sunet. Nu puteam obține un rezultat mai bun!

ANDREI CALMUC: M-am alăturat trupei Spectral în septembrie 2015 și din momentul în care am ascultat compozițiile lui Ciprian din faza de pre-producție am știut că e genul meu de muzică în care vreau să mă implic și să îmi aduc aportul. Sunt încântat de produsul final și de colaborarea avută cu toți ceilalți invitați, muzicieni desăvârșiți.

Iată și un teaser care prefațează apariția albumului:

Componență:
Ciprian Martin (Guitars & Bass)
Andrei Calmuc (Vocals)
Romain Goulon (Drums)
Christian Muenzner & Călin Paraschiv (Guest Solos)

Lista pieselor:
Artificial Storage (03:51)
Ashes to Dust (08:46)
Nihilist (03:55)
Empathy (04:22)
Neural Correlates of Hate (02:56)
Hallucinatory Authorization (08:14)
Hatred (01:58)
Divided We Fall (04:14)
Into the Further (05:23)

Mai multe detalii, cât și noi piese de pe Neural Correlates of Hate vor fi dezvăluite în curând!

Contacte:

Spectral
https://www.facebook.com/SpectralOfficial
https://spectral-official.bandcamp.com/ 
https://www.youtube.com/user/SpectralOfficialRo

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This