Sâmbătă, Final Step Productions vă invită la mult aşteptata reîntâlnire cu SPIRITUAL FRONT, în Club Control. Biletele se mai găsesc în presale la 20 RON până vineri la ora 12 noaptea, apoi mai găsiţi şi online, dar şi la intrare la preţul de 30 RON, în limita disponibilă.

Programul concertului este următorul:
Open doors: 19:00
Alice Null: 20:00 – 20:40
Spiritual Front: 21:00 >

SPIRITUAL FRONT – Suicidal Pop (Neofolk) – ITALIA
https://www.facebook.com/spiritualfrontofficialpage/
ALICE NULL – Neofolk – ROMÂNIA
https://www.facebook.com/alicenullband/

══════════════

BILETE:
20 de lei – presale în reţeaua iabilet.ro (până vineri 19.05, ora 00:00)
30 de lei – onine şi la intrare, în ziua concertului

Sâmbătă, 20 mai 2017, ora 20:00
Bucureşti, Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

══════════════

SPIRITUAL FRONT este o trupă de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca “nihilist suicide pop”, cu toate că elementele de neoclasic şi rock, folk melancolic, precum şi tango sunt predominante, împreună cu un sentiment experimental recurent. De la începuturi, sunetul s-a transormat şi a crescut, ajungând să fie comparat cu Nick Cave, Swans şi Scott Walker.
Trupa a apărut în 1999 ca un proiect condus de Simone “Hellvis” Salvatori, un chitarist şi vocalist din Italia.
Piesa “The Gift of Life” a apărut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar “Jesus died in Las Vegas” a fost folosită în serialul Las Vegas.

ALICE NULL este un duo din Bucureşti ce a luat fiinţă în vara anului 2014. Genul muzical abordat este neo-folk, cu accente de blues şi ethereal. Printre artiştii care au influenţat soundul Alice Null se regăsesc: Chelsea Wolfe, King Dude, Angelo Badalamenti şi Neil Young.

══════════════

http://www.iabilet.ro/site/event/28019/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/reţea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Share This