Joi, 3 mai 2018, de la ora 21.00, Club Manufactura Timișoara vă invită la o seară de rock cu trupa Spotlights din USA, și Sky Swallows Challenger din RO în deschidere.

Spotlights este proiectul muzical format în Brooklyn de către cuplul Mario și Sarah Quintero. Muzica duo-ului newyorkez invocă un sunet elevat, deopotrivă agresiv și dreamy. Pe un fundal de sludge rock sunt așternute straturi de shoegaze incandescent. Albumul lor de debut “Tidals” produs de Crowkill Records și lansat în primăvara anului 2016 vine în continuarea EP-ului “Demonstration”, un material dream-pop, învăluit în synth. “Tidals” este totuși un album cu melodii mult mai intense și memorabile care amintesc de trupe precum Failure, My Bloody Valentine, Godflesh sau The Smashing Pumpkins.

În vara anului 2016, Deftones îi aleg în mod special pe Spotlights să cânte timp de trei săptămâni în deschiderea turneului lor din America, ocazie cu care împart scena cu Refused, formație notorie al genului post-hardcore din anii ’90. În septembrie Spotlights continuă cu un al doilea turneu alături de If These Trees Could Talk.
În luna decembrie lansează în mod independent “Spider”, un EP de “mărunțișuri” care conține 3 melodii printre care coverul “She Spider” al formației daneze MEW. EP-ul mai include și un remix al piesei “Joseph” (piesa de final al albumului “Tidals”) produs de Aaron Harris (Isis/Psalms).
Noul album, “SEISMIC” a fost produs de Ipeca Recordings și lansat pe 6 Octombrie 2017, alimentând un turneu masiv de 12 săptămâni în America de Nord alături de veteranii de la (the) Melvins.

În deschiderea Spotlights vor cânta românii Sky Swallows Challenger, un grup de muzicieni care și-au propus să schimbe lumea prin stilul muzical pe care îl abordează, un Atmospheric Alternative Rock.

Intrare: 15 lei
Rezervări: 0722 892 356
Facebook event: https://www.facebook.com/events/200495073883929/

Share This