SRR-aprPrimăvara aduce o mare surpriză pentru iubitorii muzicii rock din România: după doi ani, festivalul Stelele Rockului Românesc revine pe scena Arenelor Romane din București. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premieră: pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din România o seară de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultător de muzică rock nu are voie să-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

Ca urmare a interesului mare pentru acest eveniment, organizatorii au hotărât prelungirea promoției pentru biletele puse în vânzare. Doar în această săptămână mai sunt disponibile bilete la prețul de 60 de lei. Cei care și-au achiziționat deja bilete sau o vor face săptămâna aceasta pot câștiga, prin tragere la sorți, 10 backstage pass-uri care includ: accesul la probele de sunet, accesul în backstage, fotografii și autografe de la membrii trupelor de pe afiș. Începând cu data de 04.04.2016, biletele vor costa 70 de lei, iar în ziua evenimentului vor putea fi achiziționate la prețul de 90 de lei.

Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, rețeaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, stația de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe și de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay,  www.eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo,  librăriile Cărturești și Humanitas.

Organizator: Kompas Events  www.kompasevents.ro // www.facebook.com/kompasevents

Share This