Pe 26 iunie, METALHEAD vă invită la Arenele Romane din București pentru un show cu americanii de la STONE SOUR! Biletele vor fi disponibile de pe data de 15 Decembrie pe www.iabilet.ro.

Stone Sour este un grup care a început să își scrie paginile în cartea de istorie a muzicii în 1992. Chiar dacă după 5 ani trupa și-a încetat activitatea, în 2000 a revenit pe baricade iar în prezent se poate lăuda cu peste 2 milioane de albume vândute în Statele Unite. În prezent, Stone Sour înseamnă Corey Taylor (lead vocals, guitar – solist și în cunoscuta trupa Spliknot), Jonsh Road (guitar), Roy Mayorga (drums), Jimmy Chow (bass) și Christian Martucci (guitar).

De-a lungul carierei, grupul a primit trei nominalizări la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite și apreciate trupe de alternative metal din lume iar piese precum “Throgh Glass”, “Bother” sau “Tired” au devenit rapid hit-uri și au urcat pe primele poziții în topurile muzicale din întreaga lume. Cel mai recent material, “Hydrograd” ne-a surprins în cel mai plăcut mod posibil și a fost foarte bine primit de către fanii grupului, dar și de presa de specialitate. Albumul a fost lansat pe 30 iunie via Roadrunner Records și a câștigat premiul pentru Hard Rock Album of The Yeard la Premiile Loudwire.

Biletele se pun în vânzare pe 15 decembrie pe www.iabilet.ro și au următoarele prețuri:
– EARLYBIRD: Categoria A: 145 de lei, Categoria B: 129 de lei, Categoria C: 85 de lei – până pe 1 februarie
– PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei – până pe 26 iunie
– Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei – la intrare

De asemenea, găsiți în vânzare și pachete speciale cu bilete incluse:

– Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson și șnur – doar 50 de bucăți) – 384 de lei earlybird și 404 lei în presale
– Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson și șnur – doar 75 de bucăți) – 616 lei earlybird și 636 lei în presale
– Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson și șnur – doar 6 bucăți) – 1311 lei în earlybird și 1331 lei în presale.

Pachetele speciale nu se rambursează, sunt NOMINALE și nu sunt trasnferabile. De aceea puteți să cumpărați doar câte un pachet per comandă. Toate materialele incluse în pachete vor fi primite în ziua concertului la intrare. Cumpărătorii lor vor informați de către organizatori cu câteva zile înainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc și un poster color și o brățară. Posesorii de bilete categoria B primesc și o brățară.

Harta Locației: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E
Categoria B: fără loc, în fața scenei.
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Numărul de bilete din categoriile A și B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K și E (adică sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus în vânzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort.

Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul și în categoriile B și C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul și în Categoria C. Fanii care au bilet în categoria C pot sta doar în categoria C. Categoria C are și locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai puțin K și E unde este categoria A) dar pot sta și în picioare în spatele categoriei B. Gardul care separă categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scenă.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoțiți. Cei sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Concertul are loc în aer liber.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This