Pe 26 iunie, METALHEAD vă invită la Arenele Romane din București pentru un show cu americanii de la STONE SOUR! Alături de Stone Sour vor mai urca pe scenă Nothing More precum și încă o formație pe care o vom anunța în curând.

PROGRAM
17:45 – VIP & Early Entry Tickets
18:00 – Open Doors
18:00 – 19:00 – Stone Sour VIP Meet and Greet
19:15 – 19:40 – TBA
20:10 – 21:00 – Nothing More
21:30 – 22:55 – Stone Sour

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 18:00 iar concertele încep de la 19:15! Doar posesorilor de VIP & Early Entry Tickets li se va permite accesul la ora 17:45. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Stone Sour va urca pe scenă de la ora 21:30. Concertul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (și orice alt tip de tabletă);
– umbrele (în caz că se anunță ploaie, vă rugăm să veniți cu pelerine);
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrare în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă
– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

– Copiii cu vârstă sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

– Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
– Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.
– Categoria A – are locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C.
– Categoria B – în picioare, în fața scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găși și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.
– Categoria C – în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I și J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu voie să intre la categoriile A și B

BILETE:

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Stațiile de Plata SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile, la următoarele prețuri:

– PRESALE 2: Categoria A: 175 de lei, Categoria B: 155 de lei, Categoria C: 110 de lei – până pe 26 iunie
– Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei – la intrare

De asemenea, găsiți în vânzare și pachete speciale cu bilete incluse:

– Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, brățară specială – doar 50 de bucăți) – 404 lei în presale
– Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson – doar 75 de bucăți) – 636 lei în presale
– Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson – doar 6 bucăți) – și 1331 lei în presale.

Pachetele speciale nu se rambursează, sunt NOMINALE și nu sunt transferabile. De aceea puteți să cumpărați doar câte un pachet per comandă. Toate materialele incluse în pachete vor fi primite în ziua concertului la intrare. Cumpărătorii lor vor informați de către organizatori cu câteva zile înainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc și un poster color și o brățară. Posesorii de bilete categoria B primesc și o brățară.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This