Trupele Fallen (modern heavy metal) și Gray Matters (electro-alternative rock) vor încălzi atmosfera  pe 11 noiembrie în deschiderea concertului de lansare a primului album Stonelight!

stonelight-lansare

„Am ales două trupe cu stiluri diferite în ideea de a promova ramuri diverse ale rock-ului la concertul nostru. Cu prietenii de la Fallen am avut plăcerea să cântăm pe aceeași scenă acum un an, trebuie să repetăm neapărat experiența! Pe Gray Matters îi admirăm de ceva vreme și ne-am bucurat foarte mult când au acceptat invitația noastră!”

Concertul  se va desfășura în Club Fabrica, unul dintre puținele cluburi din București în care este susținută și promovată în mod constant muzica underground, un loc cu care trupa e deja familiarizată și în care, dupa cum spun și aceștia „ se simt ca acasă”.

Veștile bune nu se opresc aici! Cu această ocazie Stonelight vă prezintă și coperta primului lor album – „Into The Unknown”!

stonelight-cover

„Prieteni, a venit momentul  mult așteptat și anume să dezvăluim artwork-ul pentru coverul albumului nostru! Conceptul design-ului își are rădăcinile în mesaje preluate din fiecare piesă, dar, vă vom lăsa pe voi să descoperiți toate acestea la concert!.”

Concertul va cuprinde un setlist variat, care va conține atât piesele care nu pot lipsi de la concertele marca Stonelight, dar și piese care nu au părăsit incă sala de repetiții. Iar pentru ca seara să fie de neuitat, alături de Stonelight vor urca pe scenă și o serie de invitați speciali!

Pagina Eveniment
Pagină Facebook Stonelight
Pagină Youtube
Instagram

Pagină facebook Gray Matters
Pagină Facebook Fallen

Share This