sunet-fin-fabricaSunet Fin a lansat sâmbătă EP-ul “Muzica nu moare” în format digital, material care poate fi ascultat sau descărcat la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/MuzicaNuMoareNe

“Muzica Nu Moare EP” a fost lansat în data de 23 aprilie printr-un concert în Club Fabrica, avându-i calitate de invitaţi pe Relativ (Cluj) şi Oblx & MP13 (Iaşi). Evenimentul a fost organizat în cadrul Dark Side Nights.

Trupa Sunet Fin a fost înfiinţată în septembrie 2014, componenţa reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitară), Robert Munean (bas) şi Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans” feat. Dj Dox, a fost lansat în vara anului 2015, al doliea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat în toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat acum, în februarie, printr-un concert alături de H8, în Club Fabrica. Toate cele trei videoclipuri au avut premiera TV la Music Channel, trupa fiind invitată de către DJ Hefe la Alternative Hour.

EP-ul conţine 4 melodii, înregistrate la Cutover Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupându-se şi de mixaj şi masterizare. Coperta este concepută în întregime de către Valdimir, toboşarul trupei. Materialul este lansat în format digital sub egida Universal Music România Digital Distribution.

“Suntem bucuroşi să lansăm acest material împreună cu cei de la Universal Music România, le mulţumim frumos şi ne aşteptăm să continuăm colaborarea şi în viitor.” – Sthelu aka STH, vocalistul trupei.

Fiind un stil ce alătură stilurile rap şi rock, condimentat cu alte influenţe, rezultatul a fost denumit alternative hip-hop, adică „un hip-hop mai altfel”.

Câteva detalii despre fecare piesă în parte:

  • #Bassbalans este o prezantare a trupei şi a stilului abordat, fiind şi prima piesă cu videoclip. Este o colaborare cu DJ Dox, unul din cei mai cunoscuţi dj în sfera hip-hop autohtonă.
  • “Sunet Fin” este despre sunet şi vibraţie. Despre perceperea mesajului transmis, despre stare. Într-un cuvânt, despre sunetul fin.
  • “Muzica nu moare” este despre importanţa ţinerii în viaţă a muzicii atât de către artişti cât şi de către public. Este important ca fiecare să scrie şi să asculte muzica pe care o aude în interiorul său – “Muzica vine din suflet, să pătrundă-n alte suflete”.
  • “Nostalgie” descrie în versuri perioada copilăriei raportată la ritmul aglomerat al unui adult. Piesa şi clipul sunt inspirate de dorul de acele vremuri şi aducerea aminte de anii copilăriei. Nostalgia face parte din fiecare dintre noi.

Contact Sunet Fin:
www.facebook.com/sunetfin
www.youtube.com/sunetfin

Share This