sunet-fin-febPe 18 februarie 2016, Sunet Fin a lansat videoclipul piesei “Nostalgie”, al treilea material video al trupei. Piesa a fost produsă şi orchestrată de membrii trupei. Invitat la clape a fost Răzvan Puşcaşu. Editarea, mixajul şi masteringul îi aparţin lui Benzen de la Cutover Studio.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul unei perioade mai lungi de timp ca să cuprindă mai multe anotimpuri. Imaginile au fost luate în mai multe locuri din ţară: Bucureşti, Brăila, Cluj şi Călăraşi. Locul principal pentru filmările cu trupa pentru acest videoclip a fost Biserica părăsită Frunzănești şi lacul Fundeni de lângă această.

Regia videoclipului este semnată de Loredana Bărdaş – “Ca un spectator nostalgic, m-am plasat între cele 2 lumi: copilăria şi maturitatea, încercând să le redau subtil exact aşa cum sunt ele astăzi, fără măşti şi fără griji. Majoritatea cadrelor fără trupă sunt filmate în Brăila şi surprind jocul copiilor şi calmul oamenilor simpli, blocaţi parcă în secolul vitezei.”

Imaginea şi montajul au fost realizate de Andrei Roşca şi Ciprian Chirilă

Clipul a fost proiectat în premieră  la concertul “H8 – Lansare de album GRI” din cadrul Dark Side Nights pe 12 februarie 2016 în clubul fabrica, unde Sunet Fin au cântat ca invitaţi.

Videoclipul poate fi accesat pe canalul oficial Sunet Fin.

Trupa Sunet Fin a fost înfiinţată în septembrie 2014, componenţa reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitară), Robert Munean (bas) şi Vladimir Popici (tobe).

Cele mai noi infomatii despre activitatea trupei pot fi găsite pe pagina oficială de facebook www.facebook.com/sunetfin.

Share This