ARKONA revine la București duminică pe 11 februarie în Club Fabrica din București, în cadrul turneului de promovare al viitorului album intitulat ‘Khram’.

În deschiderea show-ului Arkona vor urca cei de la Syn Ze Șase Tri.

Trupa a fost înființată în 2007 la inițiativa lui Alex “Corbu” Mihai, Andrei “Hultan” Ionescu și Paul “Strigoi” Bologan, care au găsit modul optim de exprimare muzicală și ideologică prin sunetul mistic al genului black metal.

Trupa a fost fondată cu intenția de a promova prin intermediul muzicii și imaginii cele mai frumoase, întunecate și, în multe cazuri, sângeroase povești, fragmente din istorie, basme și obiceiuri folclorice din vasta, mistica și bătrâna cultură românească, din perioada precreștină. În același timp, prin intermediul imaginilor ce completează muzica și conceptul, se încearcă promovarea celor mai importante și frumoase relicve, situri și locuri cu încărcătură istorică din cultura românească.

Biletele pentru concertul Arkona și Syn Ze Șase Tri se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
– PRESALE: 65 lei
– LA INTRARE: 75 lei

Un eveniment METALHEAD.

Share This