Pe 28 octombrie, de la orele 22:30, celebra formație britanică de muzică rock T-Rex va concerta din nou pe scena Hard Rock Cafe.

T-REX-webT-Rex este una dintre cele mai influente formații din muzica rock, întemeietoare a curentului glam-rock. Piesele formației au fost preluat în repertoriu de alți mari artiști ai scenei rock care s-au declarat influențați de muzica britanicilor. Conduși de celebrul chitarist Marc Bolan, T-Rex au lansat piese de aur din galeria muzicii rock: „Children of the Revolution”, „20th Century Boy”, „Ride a White Swan”, „Truck on Tyke” sau „New York City”, pentru a numi doar câteva dintre piesele care au devenit cunoscute în întreaga lume.

Paul Fenton, bateristul formației și cel mai vechi component T-Rex, este nerăbdător să revină în România: „Păstrez amintiri foarte frumoase de la precedentele noastre concerte susținute în România. Am întâlnit un public foarte frumos care să știe să se distreze și care a cântat alături de noi pe toată durata concertului. Este o mare bucurie pentru mine și pentru colegii mei să revenim la București și promitem să vă oferim un spectacol de neuitat.”

Muzica T-Rex este definitorie pentru apariția și consacrarea unor formații ca Def Leppard, Motley Crue, Cinderella sau Guns N’Roses, iar iubitorii muzicii rock nu au voie să rateze întâlnirea cu una dintre cele mai importante formații rock din toate timpurile.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
Categoria a II-a 60 lei – loc în fața scenei în picioare;
Categoria a I-a 90 lei – loc la masă;
Meet and greet – 250 lei – întâlnire cu membrii formației, poză și afișul concertului semnat.

Biletele sunt disponibile în rețelele www.eventim.ro și www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe.

Organizator: Kompas Events
Mai multe informații despre evenimentele organizate de Kompas Events puteți găsi pe:
www.kompasevents.ro                       ///                    www.facebook.com/kompasevents

Share This