The Different Class se apropie de finalul primului capitol #TDC3031 cu piesa Trust, al 4-lea release de pe EP-ul Allow. Trust aduce in față 3 voci ce spun aproape aceeași poveste.

„Pe această piesă am simțit nevoia să disecăm dualitatea TDC în identități separate. Am vrut să pornim de la altceva decât un riff de chitară (get ‘Royal Blood’ out of the way) și să vedem ce are de zis ideea din spatele piesei. Am ieșit din zona de confort și am început de la un duo vocal între mine și Seian după care toți ne-am gândit că EM poate să dea touch-ul ei piesei, ‘her story’. E o relație de love & hate între chitară și synth, între un tip și o tipă, între confort și aventură, între copil și adult, între mainstream și underground. Avem o relație de Love & Hate cu the rock’n’roll, vrem să îi dăm mereu un twist ciudat, după care vrem să revenim la cel mai brutal riff pe care ni-l concepe mintea. Suntem niște antagoniști ce și-au dat seama de propria stare patologică și singura soluție e încrederea, în omul de lângă, în cel de peste gard, în propriul GUT: Trust.”, ne spune Cris Paul.

Trust s-a auzit în premieră la Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban, ca toate restul pieselor de pe EP si poate fi cumpărat de pe toate platformele de distribuție online. Se poate asculta pe Youtube, Spotify și Bandcamp.

The Different Class mai are de făcut un pas până la terminarea materialului, ce vine sub forma următoarei piese, Allow, cea care poartă și numele EP-ului. După această piesă trupa se va focusa pe continuarea campaniei #TDC3031 și concepția noului album. În același timp, TDC pregătește noul live show pentru concertele ce vor urma.

CONTACT:
Mail – thedifferentclass@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/
Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/

Share This