Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au făcut public teaser-ul ediţiei din acest an a festivalului, care va avea loc în perioada 2-5 August 2018 pe terenul de biathlon din localitatea Râşnov. Acesta poate fi vizualizat AICI.

De asemenea, au fost făcute publice unele informaţii preliminare referitoare la camparea în perimetrul festivalului, urmând ca mai multe detalii să fie făcute publice în zilele următoare. Cei care vor să fie prezenţi zi şi noapte la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o zonă de camping generoasă, dotată cu toate utilităţile necesare pentru o şedere plăcută. Camping-ul va fi dotat cu tot ce este necesar pentru ca totalitatea condiţiilor să asigure o existenţă civilizată, plăcută, comodă şi igienică tuturor participanţilor la festival. Biletul de camping se achită separat de abonamentul pentru festival, se achită de fiecare persoană şi se poate cumpăra de la casa de bilete situată la intrarea în perimetrul de festival, în orice zi din perioada desfăşurării evenimentului. Nu se pot păstra locuri în camping şi nu se fac rezervări. Camping-ul se va deschide în prima zi de festival. Taxa de camping pentru 2018 va fi făcută publică în următoarele zile. Pentru orice întrebări cu privire la accesul şi facilităţile de la festival, vă rugăm să le scrieţi organizatorilor Rockstadt Extreme Fest 2018 la adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro

În acest moment, abonamentul pe toate cele 4 zile de festival costă 300 de lei, preţ care se va menţine şi pe durata festivalului. Abonamentele pot fi achiziţionate online şi în reţelele locale. via: www.rockstadtextremefest.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro. La fel ca şi în cazul precedentelor ediţii, nu vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente care asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Reamintim programul celor 4 zile de festival:

             

Share This