Trupa bucureşteană Negative CORE Project a lansat un teaser pentru videoclipul piesei “inArticulate”, extrasă de pe ultimul lor album, “Silence is Betrayal”.

Negative-CORE-Project-apr“Este una din piesele noastre cele mai scurte ca durată, dar cum exces-egal-succes, va asigurăm că videoclipul va fi mai lung de 3 minute. Am avut parte de o echipă foarte interesantă, formată din ochiul atent la detalii ai lui Răzvan Ioniță -D.o.P şi de unghiurile de filmare specifice zonei Hip-Hop asigurate de FAUST – D.O.P & video editing. Sperăm să vă stârnim curiozitatea cu teaserul şi revenim foarte repede cu informaţii despre lansarea materialului.”

Formaţia susţine că şi acest material va exista pe viitorul MegaPack, despre care mai adaugă câteva cuvinte:

“Întârziem apariţia MegaPack-ului care trebuia să fie gata prin mai-iunie – lucrăm mai mult decât anticipasem la el dar credem că rezultatele vor fi cât se poate de bune, la final. Deocamdată, Filip lucrează la editarea clip-ului pentru “inArticulate” împreună cu FAUST şi în acelaşi timp ne ocupăm şi de remixarea albumului şi de o groază de alte detalii necesare proiectului.”

Reamintim că Negative CORE Project urmează să deschidă concertele Thy Art is Murder şi Fallujah din Cluj şi Bucureşti, în perioada 6-7 Iulie.

Puteţi asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici: https://negativecoreproject.bandcamp.com/album/silence-is-betrayal

Share This