Ieşenii de la Tenebres se pregătesc să lanseze primul videoclip pentru piesa “Pain Eternal”, ce dă şi numele primului lor album. Cu această ocazie, publicul poate viziona un teaser cu scene din videoclip la următorul link:

Videoclipul a fost regizat de Răzvan M. Lupaşcu (Allyas Dweller) cu scopul de a reda vizual ideea de bază a albumului. Regizorul a vrut să evidenţieze estetica urătului, a macabrului, în dualitate cu decepţia frumosului.

La scurt timp după lansarea videoclipului, trupa va publica şi un “behind the scenes” pentru a face mai uşoară înţelegerea tuturor elementelor şi a mesajului transmis.

Albumul ce poartă acelaşi titlu ca şi piesa din videoclip, “Pain Eternal”, va avea parte de o lansare cu cvartet format din oboi, vioară, violâ şi violoncel, dar acompaniat de asemenea şi de un cor mixt cu ocazia unui eveniment special de lansare ce va avea loc doar într-un singur oraş din ţară în această formulă amplă. În funcţie de reacţia publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule.

Albumul va şi susţinut şi de un turneu prin oraşele mari din România şi Bulgaria.

Official Tebebres FB

Share This