Primul concert The Amsterdams pe 2017 are loc miercuri, 25 ianuarie, în clubul Expirat din capitală. Indie rockerii bucureşteni revin în Bucureşti printr-un concert full electric, cu o nouă energie şi o readaptare a sound-ului care i-a adus în vizorul scenei muzicale de mai bine de 10 ani.

După turneul de lansare a albumului “Eternity for dummies” în aprilie, anul trecut, prin Universal Music România, trei videoclipuri lansate la interval de câteva luni în 2016, cei patru The Ams continuă aventura live printr-o serie de concerte prin ţară. După gig-ul din Bucureşti din Expirat, formaţia va cânta în februarie şi martie la Oradea, Arad, Craiova, Timişoara, Satu Mare, iar mai multe date vor fi anunţate în lunile următoare.

“Avem această energie în noi, care se manifestă cel mai bine live. Concertul e unul din punctele noastre forte, asta ne face într-una să vrem să fim în mijlocul oamenilor, pe măsură ce piesele ies din noi trebuie să-şi găsească perechea auditivă. Vom avea şi piese în premieră, am mai umblat puţin la setup-ul de live, iar alături de Buzilan Studio (vezi clip “The Great Fire”) la visuals vom face tot posibilul ca lumea să plece de la concertele noastre încărcată de energie şi inspiraţie şi, normal, cu ceva de fredonat în cap, indiferent că e un vers sau o melodie” – Andrei Haţegan.

Biletele pentru concertul din 25 ian. din Expirat se găsesc online pe https://www.iabilet.ro/bilete-the-amsterdams-expirat-halele-carol-25-01-27573/ şi la faţa locului. Concertul este programat să înceapă la ora 21.

De-a lungul vremii trupa a trecut prin câteva schimbări de componenţă, colaborând cu mulţi muzicieni, iar de aproape 10 ani îi reuneşte pe cei 4 membri permanenţi, Andrei Haţegan (chitară / voce), Ovidiu Bejan (voce, clapa, drum machine), Andrei Ungureanu (chitară), Augustin Nicolae (bass).

The Amsterdams au susţinut de-a lungul carierei concerte în Franţa, Anglia, India, Spania, Ungaria, Cehia, Italia, Austria, Suedia, Moldova, Croaţia, Scoţia, cu numeroase apariţii şi recenzii în presa de specialitate internaţională, difuzări la BBC Radio, includeri pe compilaţii indie, cum ar fi BIRP.FM şi multe altele.
Fiecare din cei 4 membri au dezvoltat în tot acest timp proiecte muzicale paralele, fie că e vorba de proaspătul Orizontal al lui Augustin, Coughy, în care activa Ovidiu, Dor Mărunt al lui Andrei Ungureanu sau We Singing Colors, de Andrei Haţegan.

Albumul “Eternity for dummies”http://us.napster.com/artist/the-amsterdams/album/eternity-for-dummies

Contact:
theamsterdams@gmail.com
www.facebook.com/theamsterdams
https://ro.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams

Share This