The-amsterdams-CTRDupă „Winds Apart”, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio într-o abordare indie/electro: „Eternity for Dummies”! Trupa continuă promovarea albumului printr-un nou concert la București, pe 6 mai la Clubul Țăranului (șos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetăriei). În deschidere îi vor avea ca invitați pe timișorenii de la Melting Dice.

De pe noul album The Amsterdams cunoașteți deja piesa “Arrows”, care are acum și un videoclip oficial! Acesta a fost realizat de către Creative Division, producător Sorin Cucu, regia Andrei Lupu și Cristi Nedelciu. Fotografii making-of de la filmări găsiți pe pagina Creative Division – http://bit.ly/1Sqh8to

Albumul „Eternity for Dummies” este lansat sub egida Universal Music România. Acesta este deja disponibil în format fizic în librăriile Cărturești, în magazinele emag.ro și getmusic.ro, precum și digital pe iTunes, Deezer, Spotify și alte platforme – https://UMR.lnk.to/EternityForDummiesFP

Alături de The Amsterdams vor cânta Melting Dice, o tânără formație din Timișoara care va prezenta videoclipul noului single „Inert”. Muzica trupei poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul și interpretarea vocală te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

Vă așteptăm așadar pe 6 mai de la ora 21:00 la Clubul Țăranului la concertul celor de la The Amsterdams pentru a asculta piesele de pe cel mai nou album al lor, “Eternity for Dummies”! Invitați – Melting Dice (alternative rock, Timișoara). Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro și costă 25 de lei.

http://fb.com/theamsterdams
http://fb.com/meltingdice

Share This