The Bandits este o trupă din Timișoara care combină genurile electro, rock, soul și hip hop, cu influențe balcanice. În spatele proiectului stau 5 artiști care provin din sfere muzicale diferite și sunt din zona de vest a țării, dar care nu vor sa își dezvăluie sau să își promoveze identitatea.

„Ne-am propus din start să nu hrănim orgolii, mai importantă este muzica pe care o producem și mesajul pe care vrem să îl trasmitem”

Land of Dracula este prima piesa lansată de trupă, cu un lyric video, cu ocazia zilei naționale de 1 decembrie. Melodia este o combinație de nou și vechi, atât la partea instrumentală cât și la voci sau text. Versurile sunt o culegere de arhaisme rar întâlnite în muzica din România iar videoclipul conține imagini filmate din dronă cu Munții Carpați.

Bandiții spun că urmează să mai lanseze o serie de single-uri și la vară vor ieși la o bere pe la festivaluri, așa că puteți să îi vedeți și să-i ascultați până atunci online, pe rețele. 🙂

Multumim pentru sprijin: imagine Munții : Carpați, montaj Denis Moldovan, inregistrari și mixaj Remus Gașpar, mixaj și masterizare Mbee.

https://www.facebook.com/TheBanditsRo
https://www.instagram.com/thebanditsmusic
https://www.youtube.com/channel/UC42kG6EboFAGgRs-2VMz4CA

Share This