The Bipolar Disorder Project, proiectul solo al lui Robert Cotoros, cunoscut pentru activitatea lui ca multi-instrumentist în trupa Hteththemeth, tocmai a lansat primul single de pe următorul lui material discografic, intitulat Unshipped Packages, un split album realizat alături de Karmic Thread, proiectul solo al lui Vlad Enescu din Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut. Piesa se numește Talk To Me și este un experiment muzical, cochetând cu synthwave-ul, dar aducând și stropi din sfera djent-ului și a post-rock-ului.

Unshipped Packages se anunță ca fiind un album la fel de experimental ca și primul single de pe el și putem să ne așteptăm la multe culori și genuri muzicale, într-o colecție cât mai diversă, cu influențe pop, progressive, jazz, folk, post-rock și chiar și trap. Artwork-ul pentru acest album a fost realizat de multi-talentatul Radu Damian, cunoscut pentru artwork-urile sale de la Goodbye To Gravity, Bucium și Axial Lead.

Split albumul, Unshipped Packages, va fi lansat la începutul lunii octombrie, iar următorul single, Merchant War, din partea Karmic Thread, îl veți putea asculta MIERCURI, 12/09/2018.

Talk To Me poate fi audiat în momentul de față pe Youtube.

Urmăriți activitatea The Bipolar Disorder Project aici:
https://thebipolardisorderproject.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/thebipolardisorderpr
https://www.facebook.com/TheBipolarDisorderProject

Urmăriți activitatea Karmic Thread aici:
https://karmicthread.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCEEh451_hCYl_RXH4ddYPIQ
https://www.facebook.com/evprojectofficial/

Contact:
officialbipolarproject@gmail.com

Share This