ALTERNOSFERA vor concerta la Arenele Romane din București în cort încălzit pe 8 decembrie de la ora 20:00, în deja clasicul show sold out de sfârșit de an, pentru al patrulea an consecutiv !

Seara va fi deschisă de The Case, o trupă de rock alternativ care și-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Grupul a fost prezent până acum pe scena mai multor festivaluri precum Electric Castle, B`estfest, Summercamp, PadinaFest, Music Travel Festival sau SnowFest, în Franța.

The Case înseamnă:
-Alfred Ciprian Păros-(Voce, chitară ritm)
-Adrian Istodorescu-(chitară lead)
-Cristian Paroș-(clape)
-Mihai Bele-(tobe)
-Andrei Cîmpean-(bass)

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/thecaserocks

Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998 la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În luna octombrie a anului 2015, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din București. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016”, la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
-PRESALE: 50 de lei Acces General și 75 de lei Golden Circle, în fața scenei, până pe 8 decembrie
-LA INTRARE: 60 de lei Acces General și 80 de lei Golden Circle, în fața scenei

Sunt în vânzare doar 300 de bilete Golden Circle și 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brătară (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by METALHEAD.

Share This