Pe 30 iunie și 1 iulie vă așteptăm la Arenele Romane din București la cel mai fresh festival al anului din București, Shine Festival! Ajuns la ediția a 5-a, alături de Skillet, la Shine vor mai cânta și The Cat EmpireSubcarpațiFrații Grime, The Mono Jacks, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome și Argatu. Multe alte trupe vor fi anunțate în curând!

The Cat Empire aduc la București hiturile care i-au adus în topurile internaționale iar Subcarpați vor oferi o “Sărbătoare” de vară și multe surprize alături de mulți invitați speciali.

De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume când vine vorba de distracție și voie bună. Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Reputația trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în cadrul celui mai recent turneu care a trecut și pe la București de peste jumătate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. „Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” a declarat Bean MC despre cel mai recent album al trupei

Frații GrimeThe Mono JacksCred Că Sunt Extraterestru,  Fantome și Argatu sunt cinci dintre cele mai puternice nume ale undergroundului muzical Bucureștean, trupe cu artiști numai unul și unul care umplu cluburile la refuz. Pop Evil din păcate și-au anulat turneul european și ii vom vedea cu altă ocazie la București.

Skillet s-au format în 1996 Memphis, Tennessee, iar din componența actuală fac parte John (lead vocals/bass) și Korey Cooper (rhythm guitar, keyboards, backing vocals), Seth Morrison (lead guitar) și Jen Ledger. Jon Cooper este singurul membru original care a rămas în trupă. De-a lungul celor peste 20 de ani de carieră, SKILLET au lansat 7 albume, două dintre ele fiind certificate cu platină de către RIAA și unul cu aur.

Cel mai recent album al trupei, “Unleashed” a fost lansat în luna august a anului trecut și a fost foarte bine primit atât de către fani, cât și de către presa de specialitate. Skillet sunt cunoscuți pentru ambiția și devotamentul de care dau dovadă în turnee și nu numai, așa că în anul 2010, Songkick.ro i-a clasat pe locul 5 în topul Hardest Working Bands of 2010. Până în prezent, trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring și are la activ turnee împreună cu Breaking BenjaminThree Days GraceSeetherShinedownPuddle Of Mud și mulți alții.

Abonamentele de două zile s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/rețea la următoarele prețuri:

– EARLYBIRD:  până pe 15 martie – 139 de lei Acces General și 229 de lei Golden Circle (în fața scenei)
– PRESALE 1: până pe 15 aprilie – 149 de lei Acces General și 239 de lei Golden Circle
– PRESALE 2: până pe 30 iunie – 159 de lei Acces General și 249 de lei Golden Circle
– LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei, cele Golden Circle urmând să fie de mult sold out.

Se pun în vânzare doar 4000 de abonamente Acces General și 700 Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts.

Share This