TCP-13febSâmbătă, 13 februarie 2016, orele 21:00, vă invităm la concertul de lansare al primului albumul de psychobilly din România, intitulat “8 Beers”, al celor de la The Crazy Plumbers!

Evenimentul va avea loc în club Fiord din Târgoviște iar linkul de concert îl găsiți, aici:
https://www.facebook.com/events/1082653511756640/
Intrare: 10 lei

Formaţia The Crazy Plumbers a fost înfiinţat în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişt, şi festivalul Pokefest din Bucureşti.

În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînţeles să şi cânte în cât mai multe locuri din ţară.

Share This