Pe 11 martie 2018, THERION își face apariția din nou în țara noastră și promite un concert impresionant la Arenele Romane din București, odată cu lansarea mult așteptatei opere metal „Beloved Antichrist”.

IMPERIAL AGE și NULL POSITIVE sunt trupele care vor pleca în turneul european alături de suedezi, alături de acestea adăugându-se o nouă formație care va urca pe scena Arenelor Romane, și anume THE DEVIL.

Cu un mix interesant de sunete melodice și pasaje instrumentale heavy, THE DEVIL jonglează cu muzica sa, introducând ascultătorul într-o atmosferă dark, plină de stări și emoții intense.

Intrată deja în studio, trupa lucrează în prezent la un nou album, care va fi lansat în 2018. După ce în anul 2015, formația și-a început cariera muzicală cu un prim show avut în cadrul festivalului MetalDays, The Devils a fost invitată la începutul lui 2017 să concerteze în cadrul ediției Winter Days of Metal 2017, urmând ca la începutul anului viitor, trupa să plece în turneu european alături de Therion.

www.thedevil.org
www.facebook.com/thedevilband
YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=x6qx8djTwTQ

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil / Bucuresti

Vă reamintim că au mai rămas mai puțin de 30 de bilete la Golden Circle, în valoare de 120 lei. După epuizarea lor, această categorie nu va mai fi suplimentată. Acestea pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro.

Toți participanții care au achiziționat bilete VIP și Golden Circle vor avea accesul în zona concertului cu 30 minute mai devreme și vor primi brățări personalizate, din material textil.

De asemenea, bilete pentru aceste concert mai pot fi găsite la următoarele categorii de prețuri:

Bilet presale 2 (disponibile doar 250 bilete) – 89 lei (Acces General)
Normal Ticket (după epuizarea celor 250 bilete) – 95 lei (Acces General)
La intrare, în seara evenimentului – 115 lei (Acces General)

Eveniment organizat de Maximum Rock & Promusic Events.

Share This