Avem parte de o dublă premieră din partea trupei The Different Class: prima piesă lansată oficial în limba română și primul material video al trupei.

Dancer este prima piesă căreia i-am lansat videoclip oficial. E un trip primal, psihedelic, despre patimă, sinceritate, poftă. E filmul ală fără filtru ce îți rulează prin cap înainte să îl cenzurezi puțin. Câteodată gândim prea multe, zicem puține, cumulăm energii și refulăm când nu trebuie. Piesa și clipul sunt făcute din perspectiva nebuniei interioare scăpată de sub control. Let some of the dark out și #nutemaiascunde. Am lucrat cu oameni faini la proiect. În el joacă actrița Roxana Văduva iar de filmat s-a ocupat George Noroc. Forma finală a clipului a fost editată de Flavius Retea, toboșarul nostru multi-tasking. Piesa este produsă de Michael Vuscan, mixată de Attila Lukinich și masterizată de George Perks.” – Cris Paul (vocalist/chitarist TDC)

Dancer se va putea asculta cât de curând pe toate platformele disponibile (Spotify, Itunes, Deezer, etc.) Videoclipul se poate urmări pe canalul de Youtube al trupei.

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Muzica trupei apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate. Întotdeauna vrea să ajungă fata în față cu oamenii care rezonează cu ea, iar împreună cu aceștia pătrunde în cele mai obscure zone ale minții și deschide toate sertarele.

 

CONTACT:
Mail – thedifferentclass@gmail.com
Youtube: https://www.youtube.com/user/tDifferentClass
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/
Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/04mVYxQSSDXLZTQtojOdSI

Share This