The Different Class iese la concerte în țară. După ce au terminat campania #TDC3031 (un an de compoziție și sound) au decis să nu se mai ascundă. Printre primii ce pot vedea o parte din noua lor față sunt oamenii din Baia Mare, Cluj si București.

“În 2018 am fost loviți ca de un heatwave de o tipă ce ne-a schimbat paradigma și ne-am dat film adânciți în lust și pride, am avut încredere că o să ne placă și ne-am lăsat să nu ne mai ascundem. Am transpirat în studio și în sala de repetiții, am câștigat oameni noi iari pe alții i-am pierdut. Ne-am văzut cealaltă față și am continuat să explorăm. Am dansat în română și în engleză și ne-am adăugat o latură cinematică. #TDC3031 e over și în 2019 ne intâlnim la concerte. Keep it cool guys, până la urmă suntem toți niște astronauți pierduți în spațiu care încearcă să transmită ceva și vor să primească măcar un seen înapoi. Hai cu noi.”, ne spune Cris Paul, vocalistul trupei The Different Class.

TDC au adăugat mai multe piese în limba română în playlist-ul lor de concerte pe care le veți putea asculta live. Una dintre ele este în pregătiri pentru lansare în variantă studio și va avea parte și de un videoclip, primul pentru cei de la The Different Class.

”Videoclipul așteaptă de mult și iese foarte curând. E un trip primal, psihedelic despre patimă, gândire fără filtru, poftă – are vibe-ul ce îl generează elementele astea combinate. [De menționat: video-ul și piesa ce apar în articol nu au nici o legătură cu videoclipul oficial ce va ieși].”, spunde Cris Paul, vocalistul trupei TDC.

TDC pot fi văzuți în carne și oase pe 5 aprilie la Baia Mare, 6 aprilie la Cluj și 9 aprilie la București. Pentru cei ce nu ajung la concerte dar stau cu radio-ul aprins, îi puteți auzi la povești muzicale cu Social FM Baia Mare, EBS Radio Cluj, Radio Guerrilla și Radio Seven. Mai multe detalii puteți găsi in link-urile de mai jos și pe pagina lor de Facebook.

Events:
București – https://www.facebook.com/events/248800022674642/
Cluj – https://www.facebook.com/events/2008490309454161/
Baia Mare – https://www.facebook.com/events/319345292087601/

CONTACT:
Mail – thedifferentclass@gmail.com
Youtube Allow – https://www.youtube.com/watch?v=INqa2cgr0Bs
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/
Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/

In 2018 am fost loviti ca de un heatwave de o tipa ce ne-a schimbat paradigma si ne-am dat film adanciti in lust si pride, am avut incredere ca o sa ne placa si ne-am lasat sa nu ne mai ascundem. Am transpirat in studio si in sala de repetitii, am castigat oameni noi si pe altii i-am pierdut. Ne-am vazut cealalta fata si am continuat sa exploram. Am dansat in romana si in engleza si ne-am adaugat o latura cinematica. #TDC3031 e over si la anul ne intalnim in concerte. Keep it cool guys, pana la urma suntem toti niste astronauti pierduti in spatiu care nu stiu ce fac de rev dar incearca sa transmita ceva si vor sa primeasca macar un seen inapoi. Ha, stay hype and stay strong, ne auzim in 2019! ???

Publicată de The Different Class pe Luni, 31 decembrie 2018

Share This