thedifferent_class_posterSâmbătă, 19 noiembrie 2016, orele 21:00, The Different Class va susţine un concert intim în oraşul lor natal, în club Manufactura. Recent în cadrul proiecului One Take! realizat de Made in TM, The Different Class au înregistrat piesa “Heat” ocazie cu care au experimentat cum să tragă o melodie doar dintr-o singură încercare.

Compilaţia Made in TM a apărut pe 5 noiembrie 2016 și include formaţii exclusiv din Timişoara printre ele numărâdu-se trupe ca Haos, Umbre Zidite, BRUM, Spanache Trio, şi alţi.

Fb event link: https://www.facebook.com/events/1245389098855415

Support Act: 10 lei
Evenimentul are loc în cadrul Timişoara – Capitala Tineretului din România

The Different Class este un power-trio timişorean/clujean, care are ca scop propagarea unui sound inovator în trendul electric contemporan. Trupa abordează un stil nou, brut, ce se bazează pe deconstruirea pieselor până la groove, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care, în final, dau vibe-ul The Different Class; ei l-au numit Groove Rock, şi are ca esenţă experimentarea live – în felul acesta, fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită. Forma pe care o ia muzica este una liberă în părţi, dar macro-structurată, cu elemente de improvizaţie, cea mai autentică audiţie a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE.

Share This