Joi în 5 decembrie de la ora 20.00 pe scena din Capcana vor urca trupele The Different Class și Orkid într-un super concert LIVE marca Stray Lights.

 

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Trupa au lansat primul lor album Drop of Rock in 2016, EP-ul Allow in 2018 și ultimul single cu videoclip Dancer in 2019.

 

Orkid își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika, în aprilie 2018. Ultimul lor single, Daily Extinction, a fost lansat pe 30 noiembrie 2018 și a fost urmat de turneul The Extinction Trip.

Concertul din 5 decembrie din Capcana stă sub marca Stray Lights ediția a 5-a. Stray Night #5 este primul concert back-to-back din seria de evenimente organizate de Stray Lights ce are loc la Timișoara, și marchează intrarea trupei The Different Class în comunitatea Stray Lights, întâmpinați de Orkid, una dintre trupele membre fondatoare.

Stray Lights este o comunitate complet independentă și DYI de trupe, care și-au propus să se ajute între ele și să încerce, cu resursele de care dispun, să ajute și alte trupe la început de drum.

Biletele pre-sale costă 20 de lei (în limita a 20 de buc) și se găsesc aici: https://www.iabilet.ro/bilete-stray-night-5-w-the-different-class-orkid-at-capcana-46985/

Preț bilet normal: 30 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/496726247837613

 

 

 

 

 

 

 

Share This