“2:58” este al doilea single lansat de stoner rockerii de la The Flying Detachment. Albumul “Eyes in the Stars, Life in the Mud” apare pe 22 octombrie si trupa se pregateste sa sustina aceasta lansare cu un turneu de promovare care trece si prin Romania.

Al doilea single de pe “Eyes in the Stars, Life in the Mud” poate fi ascultat la urmatorul link:

Datele turneului:

3 noiembrie, Budapesta – S8 Underground Club
7 noiembrie, Timisoara – Manufactura
8 noiembrie, Cluj Napoca – Hard Club
9 noiembrie, Kiskunfelegyhaza – Rocktar
10 noiembrie Sibiu – Underground Pub
4 noiembrie, Sofia – Mixtape 5

Trupa s-a infiintat in 2014, reusind sa schiteze rapid un sunet ce se inscrie in zona heavy stoner. Trupa a cantat alaturi de Planet of Zeus, Sasquatch, 1000mods, Mother Engine si Corecom, iar in momentul de fata se pregatesc sa lanseze primul album din cariera. The Flying Detachment au concertat in Bucuresti, la Quantic Club cu ocazia SoundArt Festival 2018 in luna mai.

Albumul de debut, intitulat “Eyes in the Stars, Life in the Mud” va fi lansat pe 22 octombrie. Materialul a fost inregistrat la City Studio si Dark Father Studios in Sofia, Bulgaria.

Mix-ul a fost facut de Emil Petkov si Boyko Petkov la Three Paws House si City Studio, iar master-ul de Alan Douches la West West Side Music.

Artwork-ul albumului este facut de Sofia Zasheva pe baza unui fotografii facute la Wildlife Learning Center in California cu Zeus, bufnita oarba.

Pagini oficiale The Flying Detachment:

Bandcamp: https://theflyingdetachment.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/TheFlyingDetachment
Instagram: @flyingdetachment
www.theflyingdetachment.com

Share This