În urmă cu şase luni, visul The Intermission se contura sub forma unei echipe entuziaste, cu o dorinţă de mai bine şi mai transparent. În aceste şase luni multe lucruri frumoase s-au întâmplat şi cu atât mai multe planuri s-au înfăptuit.

Am reuşit să pornim prima emisiune de ştiri video dedicată rock-ului de la noi, am reuşit să ajutăm cinci trupe să îşi înregistreze piese în studio şi să ajungem în locuri în care nici noi nu ne aşteptam, cu susţinerea voastră. Mergem mai departe. Multe planuri avem pentru această toamnă dacă staţi cu ochii pe noi. Primul, măreţ pentru noi, încă în stadiul de început, este să lansăm o revistă print, fizic.

v1Acest prim număr print al revistei The Intermission vine din dorinţa de a face un pas în plus către voi, din a vă câştiga încrederea cu materiale de calitate şi din a încerca să facem, în continuare, lucrurile diferit. Vom avea un număr limitat de reviste, dar nu vă faceţi griji, cu puţină răbdare, revista va putea fi răsfoită şi în online, pentru curioşi.

Avem o serie de editoriale şi interviuri în premieră pentru revistă, toate materialele au fost special alese şi culese pentru ea, iar echipa The Intermission s-a dedicat complet ei.

Dacă vreţi să ne lecturaţi şi în această formă, comenzile se fac printr-un simplu e-mail la adresa noastră: contact@theintermission.ro, în care să specificaţi numărul de bucăţi pe care îl doriţi, numele şi adresa. 

Preţul unei reviste este de 15 lei, iar costurile cu transportul poştal în afara capitalei vor fi acoperite de către cel care o comandă. Comenzile se pot face până pe 7 septembrie. Curând, foarte curând, revenim şi cu ceva veşti pe alte planuri.

Share This