Marți, 31 mai, The Kryptonite Sparks vor susține un concert în Control Club, București, alături de invitați speciali.

Marcăm începutul verii cu un eveniment dinamic și vibrații pozitive. Marți se dezvăluie mistere și se lasă cu surprize.

Who the f**k are The Kryptonite Sparks ?!?

“Nu este un concept nou, dar cu siguranță este unul interesant. Cine nu a auzit încă de noi, sau a auzit dar încă nu ne poate plasa într-o categorie clasică a stilurilor muzicale, poate veni marți în Control Club să vadă că genurile nu trebuie încadrate în limite și granițe. Vom avea invitați speciali, colegi, prieteni, pornind de la muzică acapella, la funk, disco, pop, punk, shoegaze, alternative rock și metal. Artan (Partizan), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Vlase (ZOB), Sorin Bădulescu (E.M.I.L.), Vladimir Ivanov (Pinholes) și Blue Notes sunt doar câțiva dintre invitați. Va fi o seară în care cu siguranță vom celebra atât muzica live cât și începutul de vară și ziua copiilor din noi. Vă pupăm cu arome de acadele și ciubuc și vă așteptăm la concert.”, Răzvan Diaconu, guitar & lead singer, The Kryptonite Sparks.

afis_tkscontrol_webPregătiți-vă pantofii de dans!

event ✗ http://tinyurl.com/jqstyhb

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).

În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă. În 2016 The Kryptonite Sparks semnează cu Universal Music România și lansează cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot.

Piesele se bucură de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a apărut și în top-ul ”Celor mai ascultate albume alternative” pe Deezer.

http://www.thekryptonitesparks.com/
http://www.fb.com/kryptonitesparks
http://www.youtube.com/thekryptonitesparks

Share This