Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

The-Kryptonite-Sparks-febPlini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).

În 2016, The Kryptonite Sparks semnează cu Universal Music România și lansează pe 5 februarie cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot.
Vedeți aici videoclipul:

EP-ul ”Doi // A doua undă de bruiaj” poate fi ascultat/cumparat în format fizic sau digital de aici: https://umusic.lnk.to/TheKryptoniteSparks-Doi.

http://www.thekryptonitesparks.com/
http://www.fb.com/kryptonitesparks
http://www.youtube.com/thekryptonitesparks

Share This