Joi, 5 Martie 2020, la Bavaria Underground din Oradea (str. Mihail Kogălniceanu nr. 3), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio, intitulat ”Gloria”. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețurile de 45 de lei (număr limitat) și 50 de lei (presale, precum și la intrare, în limita stocului disponibil).

O zi mai târziu, același album va fi lansat în /Form Space Cluj-Napoca. Pentru concertul de la Cluj-Napoca, biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei. În seara concertului, la intrare, prețul biletelor va fi de 50 de lei.

Nu în cele din urmă, Sâmbătă, 7 Martie 2020, albumul ”Gloria” va fi lansat și în Mango Bar Sibiu. Pentru concertul de la Sibiu, biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 45 de lei, urmând ca în seara concertului, la intrare, prețul să fie 55 de lei biletul.

Una dintre primele piese la care am lucrat este ”Gloria”, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-ți aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău . ”Există un dublu sens al acestui cuvânt. Fără doar și poate, în prima instanță, mintea te duce cu gândul la un personaj feminin, e un nume de femeie, nouă ne place să ne imaginăm că este o femeie foarte frumoasă, însă, nu în ultimul rând, Gloria poate fi și despre dorința noastră de a fi nemuritori sau de a face ceva care să rămână pentru totdeauna.

Întreg albumul The Mono Jacks – ”Gloria” este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

Membrii The Mono Jacks:
Doru Trăscău – voce, chitară;
Andrei Zamfir – chitară;
Cristian Chiru – chitară bass;
John Ciurea – tobe.

Share This