După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks este gata în sfârșit să prezinte publicului cel de-al doilea album de studio. Discul „Ușor distorsionat” va fi lansat printr-un concert pe 3 noiembrie la Fratelli (str. Glodeni nr. 1-3, București), iar invitați speciali vor fi trupele Grimus și Domino!

Biletele costă 50 de lei în avans pe www.iabilet.ro până pe 27 octombrie, 60 de lei până pe 2 noiembrie și 70 de lei în seara concertului, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

„Ușor distorsionat” este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Electric Castle.

Ne vedem așadar pe 3 noiembrie de la ora 21:00 la Fratelli la concertul de lansare a noului album The Mono Jacks! Invitați speciali – Grimus și Domino. Bilete în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.me/themonojacks
http://instagram.com/themonojacks
www.themonojacks.com

Share This