Canadienii de la Three Days Grace sosesc în premieră în România ca headlineri ai festivalului Shine, ediţia a patra, festival ce va avea loc pe 30 iunie şi 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Festivalul şi-a schimbat data (iniţial acesta avea loc pe 1 şi 2 iulie) tocmai pentru a face loc unui nume aşa mare pe scena sa! De asemenea, Subcarpaţi vin pentru al doilea an cosecutiv să bubuie boxele Arenelor Romane devenind oficial, alături de Coma şi Alternosfera, ambasadorii festivalului! Abonamentele deja cumpărate rămân valabile. Nu uitaţi că abonamentele au preţuri speciale până pe 3 mai şi sunt în vânzare pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în cele 2000 de puncte din reţeaua www.iabilet.ro/reţea.

După ce în 2015 a câştigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar în 2016 “Best Alternative Performance” şi s-a bucurat de prezenţa a peste 8.000 de spectatori în cele două zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul îşi doreşte să-şi meninţă poziţia de lider pe piaţa festivalurilor de profil din Capitală şi mulţumeşte fanilor pentru votul de încredere şi le promite că nu le va înşela aşteptările nici în 2017 !

Three Days Grace şi Subcarpaţi se adaugă trupelor deja confirmate: Alternosfera, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma şi Luna Amară, multe alte nume urmând a fi anunţate în curând!

Povestea Three Days Grace începe inocent în anul 1992 sub denumirea de Groundswell când singurele intrigi ale protagoniştilor ei erau problemele întâmpinate la liceu. După un singur album, “Wave Of Popular Feeling” (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, în 1997, drumurile lor să se reîntâlnească sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace. După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mândresc cu numeroase discuri de Platină câştigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: “Three Days Grace” (2003), “One-X” (2006) şi “Life Starts Now” (2009). Cel mai recent album al trupei, “Human” (2015), a fost clasat pe locul 1 în topurile de peste ocean.

Muzica trupei Three Days Grace este cunoscută în toată lumea datorită unor single-uri precum “Painkiller”, “Riot”, “Pain” sau “I Hate Everything About You”, iar mesajul lor a rămas acelaşi în toţi aceşti ani: “Tu ai putea să schimbi ceva în viaţa ta dacă ai avea la dispoziţie doar trei zile?”

Abonamentele pentru Festivalul Shine se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Abonamentele de două zile au următoarele preţuri:

– presale1: 149 lei Golden Circle şi 119 lei Acces General până pe 3 mai
– presale 2: 159 lei Golden Circle şi 129 lei Acces General până pe 30 iunie
– în ziua concertului: 170 lei Golden Circle şi 150 de lei Acces General

Nu vor exista bilete de o zi ci doar abonamante de două zile.
Biletele Golden Circle se află în faţa scenei iar numărul lor este limitat la 700 de bucăţi din care s-au vândut deja în earlybird aproape jumătate.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară.

Copiii cu vârstă sub 7 ani vor beneficia de bilete speciale. Acestea vor costa 50% din preţul unui bilet Acces General şi vor fi disponibile doar în seara concertului, la intrare.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts.

Share This