Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu CD “X” care reprezenta o compilaţie a melodiilor vechi şi noi, o îmbinare de stiluri şi o trecere de la gothic symphonic către metal symphonic progressive.

Anul 2016 a venit cu o serie importantă de schimbări în interiorul trupei, atât de stil dar şi de membri, în prezent Tiarra lucrând la un nou album ce vine cu o abordare diferită faţă de cele precedente.
“A Different Time and Place” este noul single de pe viitorul album, melodie ce va avea în curând şi un videoclip, cel mai probabil un lyric video.

Până la apariţia noului album, Tiarra şi-a propus să susţină o serie de concerte în unele dintre cele mai mari oraşe ale ţării, promovând noul single şi noua etapă în care a intrat trupa.

28 aprilie, Timişoara – Daos Club;
5 mai,Târgovişte – Karma Rock House;
6 mai, Cluj Napoca – Hard Club;
12 mai, Târgu Mureş – Dublin Irish Pub;
13 mai, Baia Mare – Shadows Rock Bar;
26 mai, Buzău – Cafeneaua Artiştilor Casa celor 7 Arte;
27 mai, Constanţa – Rock Halle

În acest turneu, ne face plăcere să îi avem alături de noi pe cei de la:

Invader – Melodic death metal
Patru ani de activitate, peste 100 de concerte, un album şi cinci premii la festivaluri de profil din ţară reprezintă o carte de vizită impresionantă pentru tânăra formaţie din Valea Jiului. Mergând pe urmele unor coloşi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader au semnat un contract cu casa de discuri Universal Music, după participarea la GBOB.

https://www.facebook.com/invaderromania/

Between Colors
Formată în 2012 în Bucureşti, Between Colors sunt formaţia cea mai în vogă la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinând compoziţiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestraţii, breakdown-uri, sintetizatoare şi efecte Industrial precum şi refrene catchy cu un show live plin de energie, formaţia a dovedit de numeroase ori că trebuie văzută. Aceştia au susţinut şi un spectacol special de lansare a albumului de debut, “M.A.D.” ce a umplut clubul Quantic, a durat două ore şi a conţinut constume, proiecţii, un set acustic, invitaţi şi chiar şi o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic şi o pasiune sinceră, Between Colors vin să animeze publicul şi să zguduie scena!

Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band/
Youtube: https://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
BandCamp: https://betweencolors.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/betweencolors.official/
Twitter: https://twitter.com/BetweenColorsRO

W3 4R3 NUM83R5
Fondată în 2015, este, într-un fel, o continuare a defunctei Deliver The God având în vedere că 3 dintre membri sunt aceiaşi. Totuşi, direcţia muzicală este uşor diferită, orientată către melodic metalcore şi completată de un show energic, riffuri melodice şi breakdown-uri brutale alături de elemente electro samples. Până în acest moment trupa a susţinut mai mult de 20 de concerte (dintre care 12 în turneul Unholy Trinity Tour) alături de trupe cunoscute din România cât şi din străinătate (opening act for Carnifex). Pentru viitor trupa pregăteşte un album de 8 piese, unul sau două videoclipuri ce doreşte să fie lansate spre finalul anului 2017.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=X-DnvHHi9CA
https://www.youtube.com/watch?v=Xsr-l9t-cko
https://www.youtube.com/watch?v=rN04FZZ95mg
https://www.youtube.com/watch?v=8eXr3stqyss&t=203s
Facebook: www.facebook.com/w34r3num83r5

Share This