Galadriel-17septJoi, 17 septembrie 2015, formaţia Galadriel din Slovacia revine în Bucureşti, cu ocazia turneului de promovare a noului EP, “Lost In The Rhope Wood”.

Alături de Tiarra, alte două trupe bucureştene vor urca pe scena clubului Fabrica: StoneLight şi For My Sins.

Abordând un gen muzical care poate fi caracterizat drept un crossover de melodic heavy metal ce include influenţe progresive şi elemente epice, StoneLight a fost permanent o prezenţă dinamică pe scena autohtonă. Pentru StoneLight va fi un concert unic, ultimul alături de chitaristul Alex Mezei, dar şi cel în care îl vor prezenta pe cel mai nou membru al trupei.

For My Sins a luat naştere din dorinţa fondatorilor ei de a oferi o nouă abordare a metal-ului. Prin îmbinarea agresivităţii cu părţile melodice, în urmă cu un an formaţia începea să ia cu asalt scenele cluburilor din România. Vocea solistei combină elemente de pop rock cu o melodicitate şi o atitudine pasională, prezenţă greu de ignorat. Plecând de la furie, dezolare şi anxietate, ajungând la încredere şi optimism, temele abordate sunt menite să ofere ascultătorului o trăire cât mai completă a naturii umane.

Accesul publicului în Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucureşti), se va face de la ora 20.00. Preţul biletului: 20 lei (de vânzare în seara concertului, la intrarea în club).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – staţia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Eveniment pe Facebook îl găsiți aici.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Share This