Cluj Napoca Rock n’Roll prezintă, în data de Joi, 26 Octombrie, în /Form Space Cluj-Napoca, concert cu trupele Tides From Nebula, Fluturi pe Asfalt și Sky Swallows Challenger. În acest moment, biletele pentru acest concert costă costa 45 de lei bucata, până în data de 25 octombrie 2017 inclusiv, iar în ziua concertului biletele se vor găsi doar la intrare în /Form Space, la prețul de 50 de lei. O zi mai devreme, polonezii vor concerta și la București (detalii, AICI).

învăluită în praf interstelar, haos cosmic și sonor, și frumoasele nebuloase care i-au făcut să îi îndrăgim mai pe urmă, trupa a luat naștere în 2008, iar cvartetul polonez a reușit să ajungă la statutul de “local heroes” printr-o combinație inedită de postrock și progressive, cărora li se adaugă prestații energice, spre deliciul și bucuria fanilor amatori de crescendo si adrenalină, cât și de frumoase introspecții instrumentale.

Muzicii lor le lipsesc versurile și, în egală măsură, este greu să iți dai seama dacă și de unde își preaiu aceștia influențele.
Intr-o nișă în care originalitatea și spontaneitatea sunt greu de atins, Tides From Nebula reușesc acest lucru fără prea mult efort.

Este pentru a 6-a oară când polonezii ajung la Cluj-Napoca. Primul concert a avut loc în anul 2011, în Euphoria Music Hall, alături de Alternativ Quartet. A doua oară, trupa a poposit la Cluj-Napoca un an mai tarziu, de data aceasta ]n Gambrinus Pub, alături de Valerinne. În anul 2013, trupa a concertat în The Shelter, alături de The Ocean Collective (trupă care, în această Sâmbătă, va concerta în Kruhnen Musik Halle Brașov, în deschiderea suedezilor de la Katatonia), Abraham și, din nou, Sky Swallows Challenger. În 2014, polonezii au revenit la Cluj-Napoca, de data asta la Casa de Cultură a Studenților, pentru un concert alături de Fluturi pe Asfalt și Mere. În cele din urmă, în anul trecut, trupa a revenit în The Shelter, pentru un concert în deschiderea căruia au concertat, din nou, Sky Swallows Challenger și Fluturi pe Asfalt.

 

Share This