Sâmbătă, 29 octombrie 2016, orele 21:00, va invităm la concertul celor de la Grave For Sale pentru a sărbători Halloweenul aşa cum se cuvine, adică cu un live act conceput special pentru acest eveniment dar şi un after party pe aceeaşi temă. Nebunia va avea loc în Timişoara în club Manufactura (Splaiul T. Vladimirescu Nr.9) , având ca invitat special pe misteriosul Rasputin, o întâlnire ce se vrea de-a dreptul spooky, direct pe scenă.

Support act: 10 lei
Facebook event: https://www.facebook.com/events/618324041704471/

Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influenţe de psychedelic, horror, punk şi desert surf. Trupa a fost înfiinţată în 2012 la iniţiativa lui Tibi Mijea (tobe) şi Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu chitară şi sound effects. În 2013 apare primul E.P. – “New Moon”. Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupă, care a adus un suflu nou.

Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influenţaţi de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets şi The Break, însă până în prezent toate piesele Grave for Sale sunt compoziţii proprii.

Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa “Angry Surfer”, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.

gfsÎn 2015 Grave for Sale participă la prima ediţia a festivalului Revolution şi tot în acelaşi ani, câştigă semifinală pe Banat a concursului GBOB România, calificându-se în finala naţională unde face o figură frumoasă.

Grave for Sale înseamnă:
Guitar: Adi “Dr. Ribes” Ulmeanu
Bass: Marco “Boogeyman” Kurunczi
Keyboards & Accordion: Robyn “Shenanigans” Grozoni
Drums: Tibi “le Rigid” Mijea

Share This