Chitaristul Toni Dijmarescu a lansat prin Universal Music Romania un nou single, “Joyful Christmas”, ce reda starea pozitiva si bucuria sarbatorilor de Craciun. Acesta este disponibil de astazi pe platformele de streaming si pe YouTube la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/JoyfulChristmas

Toni Dijmarescu: ”Imi aduc perfect aminte, aveam 15 ani, deja cantam la chitara si ascultam Jason Becker, Vinnie Moore si Joe Satriani, cu totii niste chitaristi fabulosi, in timp ce impodobeam cu mama bradul inaintea Craciunului. Cand am fost aproape gata, mama mi-a zis, ”Toni, muzica asta e frumoasa, dar nu prea se potriveste cu Craciunul” – si avea dreptate. Sunt ceva ani de cand vreau sa compun o asemenea piesa si acum, cu ajutorul prietenilor mei Adi si Flavius, care m-au ajutat la partile de clape, tobe si mai ales la productie, am reusit. Ne-ati face o mare bucurie daca aceasta piesa ar ajunge in casele si in sufletul vostru si va dorim tuturor sarbatori fericite!”

La inregistrarea acestui single au participat ca invitati muzicienii Adrian Igrisan (Cargo) si Flavius Suciu (Resita Rocks, Screaming Heads), iar artworkul a fost realizata de artista grafica Petra Martin (The Bipolar Disorder Project, Koneskin, The Pretty Dark).

Chitaristul Toni Dijmarescu s-a facut remarcat de-a lungul carierei sale alaturi de artisti si trupe ca Narcisa Suciu, Anca Neacsu, Calin Pop, Resita Rocks, Screaming Heads, MarkOne1 & The Brothers, Rock n Ghena, Desant sau Stonelight, cu acestia din urma inregistrand o piesa pentru albumul tribut dedicat trupei Goodbye To Gravity. Dupa tragedia din clubul Colectiv, a lansat piesa ”#Goodbye”, destinata ajutorarii victimelor incendiului si familiilor acestora, prin donarea castigurilor rezultate din vanzari fundatiei Estuar.

 

Toni Dijmarescu pe Spotify: https://bit.ly/bandsandcollabs
Toni Dijmarescu pe Facebook: www.facebook.com/tonidijmarescu

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This