TL 8octDupă lansarea oficială a noului album, “Dejun pe iarbă”, în cadrul celei de-a 9-a ediţii a festivalului Street Delivery de la Timişoara, pentru Toulouse Lautrec a urmat participarea la festivaluri de amploare precum Untold – We Are Rocking the City, Shine Festival, GreenSounds sau Sound & Vision.

Odată cu venirea toamnei şi întoarcerea în cluburi, continuă seria de concerte de lansare, începând cu cea din Bucureşti (în Hard Rock Café, pe 8 octombrie). Vor urma cele de la Târgu-Mureş (în J’ai Bistrot, pe 23 octombrie), Cluj-Napoca (în Shelter, pe 24 octombrie), Iaşi (în The Trumpets, pe 29 octombrie) şi în fine la Galaţi (în Daily Pub, pe 21 noiembrie).

Albumul conţine 10 piese printre care şi binecunoscutele hit-uri “Nu se termină aşa”, “Aur”, “Tot ce ai tu” dar şi cel mai recent single “Camera 203”.

Înregistrările, mixajul şi masteringul au fost în grijă studioului Greenville Music în timp ce partea grafică a fost concepută de către Creative Laboratories.

Pentru concertul de la Hard Rock Café, cei 4 muzicieni (Apartman – voce, chitară, Greenman – tobe, Emu – bass şi Jimi – chitară) au reorchestrat o serie de piese alături de prieteni din “zona clasică”, respectiv Emanuel Vots la violă şi Mihail Grigore la violoncel iar aceştia nu vor fi singurii invitaţi speciali ai serii !

“Set-up rafinat, regie oarbă,
Vin fin picurat: Dejun pe iarbă!”

Albumul este disponibil atât în format fizic (într-o ediţie limitată, de colecţie) cât şi pe cele mai importante platforme digitale.

Biletele pentru concertul de lansare sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Café inclusiv în seara evenimentului.

Share This