Tourette Roulette este un super-group românesc format din: Mihai Marin la bas (Les Elephants Bizzares/Hotel Fetish/The MOOod), Bogdan Alexandrescu la tobe (Chester/Dekadens/D’aia), Narcis Axinte la voce (Harlequin_Jack/We Singing Colors/Crowd Control) şi Dan Minel Stoica la chitară şi clape(Stema/Nina Neagu Band/Blue Pulse).

Trupa s-a format în vara anului 2014 şi a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

tourette-roulette-mar

Pe 29 februarie au lansat primul videoclip oficial la piesa “Fight Fire”. În videoclip apar Dima Radu şi Alexandra Runcan (trupa siriuS) care jonglează cu foc, alături de ei fiind şi membrii trupei. Videoclipul a fost realizat de către basistul Mihai Marin (Dragonfish). Versurile sunt scrise de către Narcis Axinte, inspirate dintr-o idee de-a lui Mihai Marin şi se referă la situaţiile în care soluţiile cele mai nebune nu sunt neapărat cele mai rele. Ca atunci când încerci să scapi de foc în preerie, trebuie să dai foc la rândul tău pentru a favoriza lipsa de oxigen. În acelaşi timp este o melodie de protest deschisă interpretărilor, care invocă ideea de a folosi acelaşi arme pentru soluţionarea unor probleme.

Melodia a fost produsă de către Bogdan Alexandrescu, mixată de către Andy Kreutzmeister şi masterizata la GreenVille Music. Trupa se pregăteşte pentru un an plin de concerte, lansarea primului album, cât şi viitoare videoclipuri.

Share This