Devenit deja o tradiție în Cluj-Napoca, Transylvanian Deathfest va reveni, în data de 11 Noiembrie 2017, cu cea de-a XI-a. Locația rămâne neschimbată: Hard Club Cluj-Napoca.

Necrogore Promotion prezintă Transylvanian Deathfest XI, în data de Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017. TDF a ajuns un eveniment cu tradiție și iubit pe meleagurile transilvănene și nu numai, un excelent prilej de întâlnire pentru publicul adept al sonorităților extreme. Trupele invitate în acest an în concert sunt: Stercore (deathcore, Slovacia), Womb of Maggot (death metal, Grecia), Incineration (brutal death metal, Grecia), Lupara: the Widowmaker (death slam, Cehia), Death in Reverse (progressive metal, Romania) și Blutrină (Grindcore, Romania).

În plus, în acest an o să sărbătorim 10 ani de la înființarea trupei Clitgore, astfel încât distracția este garantată, prin cele 7 concerte.

Dorim ca evenimentul să fie o alternativă plăcută la curentul comercial, cu o atmosferă prietenoasă și nebunie la maxim.

Concertul va avea loc în Hard Club Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Cei care vor veni cu măști/costumație, vor plăti doar 20 de lei pentru bilet.

Share This