Luni, 22 mai, formația Travka a susținut la Teatrul Național București – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie s-au editat în premieră pe CD binecunoscutele albume ale formației “Vreau să simt Praga” şi “Okean”.

“Pentru mine, acest concert aniversar marchează 15 ani din existența unei trupe care, prin muzica ei, a însemnat enorm pentru un important segment de public din România. Chiar dacă în 15 ani am scos doar 3 albume și nu am avut un succes în adevăratul sens al cuvântului, Travka a parcurs o bună bucată de istorie muzicală contemporană, într-o societate destul de închisă și amorțită socio-cultural.

 

Am cântat şi spus în versuri o mică parte din angoasele și neîmplinirile unei generații iar asta, combinat cu dorința de a schimba ceva în propriile noastre cântece, ne-a adus până aici. 15 ani… așa un număr e musai să fie un cap de drum și un posibil nou început. Nu știu dacă aș repeta experienţa, ori dacă ea m-ar repeta pe mine … Vă așteptăm să ne vedem după 15 ani! Să cânte muzica! TRAVKA!” – George G.

CD-urile sunt disponibile în format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/Travka) sau eMag, precum și in librăriile Carturești, magazinele Muzica și RockShop. Deasemenea, cele doua albume sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la aceste link-uri: https://UMR.lnk.to/Travka-Praga si https://UMR.lnk.to/Travka-Okean. 

Travka:
George Gâdei – Voce
Alexei Ţurcan – Chitară, keys
Misha Gâlcă – Bass
Cristian Chirodea – Tobe

Contact Travka:
https://www.facebook.com/travka.oficial/

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro

Live photo credit (c) Naluca

Share This