Luni, 22 mai, formația Travka susține la Teatrul Național București – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, iar concertul va începe la ora 20:00.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 50 de lei (earlybird) până pe 10 mai (primele 200 de bilete) și 65 de lei după aceea. Există de asemenea și o categorie de locuri premium, în primele rânduri, la prețul de 70 de lei (earlybird) până pe 10 mai și 80 de lei ulterior.

“Pentru mine, acest concert aniversar marchează 15 ani din existența unei trupe care, prin muzica ei, a însemnat enorm pentru un important segment de public din România. Chiar dacă în 15 ani am scos doar 3 albume și nu am avut un succes în adevăratul sens al cuvântului, Travka a parcurs o bună bucată de istorie muzicală contemporană, într-o societate destul de închisă și amorțită socio-cultural.

 

Am cântat şi spus în versuri o mică parte din angoasele și neîmplinirile unei generații iar asta, combinat cu dorința de a schimba ceva în propriile noastre cântece, ne-a adus până aici. 15 ani… așa un număr e musai să fie un cap de drum și un posibil nou început. Nu știu dacă aș repeta experienţa, ori dacă ea m-ar repeta pe mine, cert este că pe 22 mai o să cântăm la TNB! Vă așteptăm să ne vedem după 15 ani! Să cânte muzica! TRAVKA!” spune George Gâdei, solistul Travka.

Pentru acest concert, Sala Studio a TNB va avea formatul de Arenă (circular). Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Share This