Vineri, pe 7 aprilie, după ora 21:00 (open doors) are loc la Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1–3) în Bucureşti concertul Electro-Acustic al formaţiei Travka. Veţi vedea o faţă nouă a formaţiei, mai melodioasă, mai matură, dar la fel de complexă.

Travka au păşit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie şi o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forţa acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze şi să exploreze noi şi noi orizonturi muzicale. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariţii pe micul ecran şi au fost aclamaţi de presa de specialitate. Finalul lui 2016 găseşte trupa experimentând cu noi sunete, reorchestrând piesele din repertoriu pentru a fi interpretate într-o formulă extinsă, electro-acustică.

Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet (Magazinele Flanco, Uman, Senia, Perfect Tour, automatele ZebraPay şi IQBox) la preţul de 30 de lei. În seara concertului, în limita stocului rămas, acestea vor costa 40 de lei. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

http://fb.com/travka.oficial
http://elements.overground.ro

Share This