15 sep travka lucia webJoi, 15 septembrie, grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu nr. 46) va fi gazda ultimului concert din seria Backyard Acoustic Season din această vară. Cap de afiș vor fi cei de la Travka într-o formulă deosebită, unplugged, pentru care re-orchestrările și repetițiile sunt în toi, urmând de asemenea a fi aduși pe scenă mulți muzicieni invitați.

E un eveniment important pentru trupă, fiind primul concert unplugged veritabil după foarte multă vreme. Acum trupa a simțit că este în sfârșit momentul oportun pentru o reconstrucție a pieselor, cu un sound matur, complex și dezvoltat pe niște coordonate noi pentru Travka. Băieții au pregătit pentru concert atât din piesele noi cât și din cele mai vechi, unele dintre ele nemaiauzite live de ani de zile. Iar pe lângă arsenalul de instrumente folosite destul de rar până acum în concerte – acordeon, pian – invitații speciali (Raluca Stratulat – vioară/violă, Corina Ciuplea – violoncel, Radu Vâlcu – chitară) vor deschide și ei calea către o experiență Travka așa cum n-ați mai auzit niciodată.

Travka unplugged – teaser: http://fb.com/travka.oficial/videos/10153950234632683/

„Aștept cu nerăbdare acest nou experiment in care, împreună cu Travka și prietenii ei, îmi voi acorda corzile vocale într-un tot intim și organic. Sunetele vor fi așezate pe portativ, încercând tăcerea dintre note și acel gând prezent care așteaptă sa fie redescoperit din muzica noastră” – George Gâdei, solist Travka

Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. În limita stocului disponibil vor exista bilete și la intrare, în seara concertului, la prețul de 50 de lei.

Haideți așadar joi seara, pe 15 septembrie, la concertul acustic Travka din grădina Casei Universitarilor! Ultima ediție Backyard Acoustic Season din acest an va începe de la ora 19:00, iar în deschidere va cânta Lucia alături de Muse Quartet.

http://acousticseason.overground.ro
http://fb.com/travka.oficial

Share This