Aşa cum a fost deja anunţat, Rock Over Luduş este noua denumire a festivalului Remember Rock in Luduş, eveniment ce va avea loc în perioada 22-23 iulie 2016, în Parcul Tineretului din localitatea Luduş, judeţul Mureş.

Intrarea la eveniment este liberă, iar cei interesaţi vor putea beneficia de un spaţiu de campare, dotat cu duşuri şi alte utilităţi.

După primele formaţii anunţate: DIRTY SHIRT, GOD, IMPLANT PENTRU REFUZ, E-AN-NA, alte trei se alătură acestora: HTETHTHEMETH, GOTHIC, FOR THE WICKED.

HTETHTHEMETH este una dintre cele mai enigmatice apariţii pe scena metal, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient şi influenţe de black, ajungând până la blues şi bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găseşte în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline. Aşa îşi prezintă muzica formaţia în faţă fanilor.
Printre altele, Hteththemeth reprezintă România la finala GBOB de la Berlin 2016.
www.facebook.com/Hteththemeth

GOTHIC este originară din Petroşani şi abordează sonorităţile heavy death metal. În cei 24 de ani de activitate formaţia a lansat 3 materiale discografice, a participat la cele mai importante evenimente din ţară şi străinătate (Germania, Belgia, Franţa, Italia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Polonia) şi a reprezentat România la Wacken Metal Battle în 2012.
În toamna aceasta formaţia va lansa un nou album care va include 8-9 piese.
www.facebook.com/Gothic.România/timeline

Trupa clujeană FOR THE WICKED este una din cele mai interesante şi ambiţioase apariţii pe scena metal din România, dovadă fiind câştigarea a numeroase premii importante în primul an de la înfiinţare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock şi premiul Low5Bass Studio la GBOB România. Deşi e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienţă muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print etc.), ceea ce îşi spune cuvântul asupra calităţii primului EP “TRUST YOUR HEART”.
FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinând riffuri grele, voci agresive şi refrene “catchy”, totul îmbrăcat într-o producţie la standarde internaţionale: masteringul pentru “TRUST YOUR HEART” a fost realizat în Statele Unite de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), în timp ce de înregistrări şi mixaj s-a ocupat leaderul trupei, Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca.
www.facebook.com/weareforthewicked

În curând vom anunţa ultimele trupe participante şi programul evenimentului.

Share This