Maximum Rock Festival 2015

Maximum Rock Festival 2015, unul dintre cele mai așteptate evenimente metal ale toamnei la București, va avea loc pe parcursul a 4 zile, între 15 și 18 octombrie, la Arenele Romane și în Club Colectiv.

Din totalul de 25 de formații ce vor concerta la festival, am anunțat până în acest moment următoarele nume: Epica, Annihilator, Skalmold, Kistvaen, Harlott, Archer, Cap de Craniu, Gothic si Crimena.

A sosit rândul să mai confirmăm trei trupe! Este vorba despre Zonaria, Nightrage și Hatemode. Cele trei trupe vor concerta în Club Colectiv, în data de 15 octombrie (Zonaria și Nightrage) și 18 octombrie (Hatemode). Pe 16 și 17 octombrie, show-ul va avea loc la Arenele Romane!

ZonariaZonaria este o trupa de death-metal melodic originară din Umea, Suedia. Aceasta a luat naștere în 2002 din inițiativa lui Simon Berglund, Christoffer Vikstrom și Mikael Hammarberg. La început, formația s-a numit Seal Precious dar, după o schimbare de stil, componenții s-au gândit că Zonaria se potrivește mai bine cu aspirațiile lor.

Până acum, grupul a lansat 3 albume de studio, între care cel mai recent este ”Arrival of the Red Sun” , apărut în iulie 2012 via Listenable Records. Materialul a obținut un feedback foarte bun din partea fanilor și a criticilor de specialitate.

De asemenea, Zonaria a fost apreciată de trupe ca Marduk, ai căror membri au declarat că formația suedeză este “o trupă de metal adevărat. Turneul cu aceasta a fost o plăcere”. Grupul lucrează la albumul cu numărul 4.

NightrageNightrage a fost întemeiată în Salonic, Grecia, în anul 2000  de către Mario Iliopoulos și Gus G. Ulterior, formația s-a mutat în Suedia. Nightrage este adepta sonorităților Melodic Death-Metal. De-a lungul anilor, Nightrage a avut colaborări cu muzicieni faimoși de pe scena metal, cum ar fi Fotis Bernardo (Septic Flesh), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Tomas Lindberg (At The GateS), Tom Englund (Evergrey)  și mulți alții. Formația a scos 5 albume de studio și pregătește un al șaselea disc, intitulat “The Puritan”Nightrage este considerată o trupă importantă pentru mișcarea death-metal europeană și fanii români vor fi cu siguranță încântați de prestația grupului.
 
HatemodeHatemode este o formație românească de metal întemeiată în 2013 de către foști membri Abigail, Lost, Rising Shadow, Interval, Reborn și Erase, muzicieni bucureșteni cu vechime, foarte iubiți de public. După câteva schimbări de componență, în 2014 trupa ajunge la formula actuală și intră în studio pentru a înregistra un prim album.
 
Componență:
  • Alex Igor – voce
  • Catalin – bas
  • Vali – chitară
  • Gabi – tobe
  • Alex – chitară
  • Alex „Indianu” Pantea – co-writer, visuals și versuri
 
În zilele care urmează, vom confirma noi formații internaționale, așa că fiți cu ochii pe noi!
Share This