Trupa The ROCK pune în scena cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, vineri 31 ianuarie 2020 de la ora 20.30 în clubul Capcana din Timisoara.

 

Cu un solist de excepție, al carui timbru vocal este aproape identic cu cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitara ritmica și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

The ROCK ne servește concerte fidele cu cele ale celebrei formații încă din 2012, câștigând chiar și titlul de “Cea mai bună formație tribut” la Metalhead Awards 2017, unde s-au ridicat la standarde foarte înalte alături de voci celebre rockului românesc cum ar fi Cristi Minculescu, Gabi (Gurita) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM).

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de AC/DC, The ROCK au avut onoarea de a urca pe scena Arenelor Romane alături de Dave Evans, pentru a sărbători într-un show de excepție moștenirea artistică cu o istorie atât de lungă pe plan mondial a formației.

Componență The ROCK:
Daniel Ignat – voce
Andrey Baydin – chitară
Adrian Popescu – chitară ritmică
Dany Serrano- chitară bass
Constantin Barbaselu – tobe

Intrarea la concert costă 30 lei iar biletele se pot achiziționa în seara concertului, sau online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-the-rock-ac-dc-tribute-in-capcana-50637/. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/614134359399325/

Share This