Hard Club Cluj-Napoca, o locație de mare angajament, două trupe tribute, ambele formate în cadrul Asociația PREFIX TM – ”Atelierul de Muzică din Brașov, ambele având aceeași ” educație”.

Trupa care va deschide seara de tribute va fi Four Dimensions – Romanian Ozzy Osbourne Tribute Band, o trupă foarte tânără având în vedere vârstele componenților săi, însă o trupă cu o destul de bogată experiență concertistică.

Setlist-ul trupei este format din piese ca “Crazy Train“, “Mama, I’m Coming Home“, “Mr Crowley“, “Bark at the Moon” și multe alte piese ce au sublliniat cariera solo a celui mai mare entertainer din toate timpurile, Ozzy Osbourne.

După tributul Ozzy Osbourne, vom continua cu prima și, poate, cea mai importantă parte a carierei lui Ozzy, pentru că tot îi dedicăm o seară. Prefix TM este singurul tribut Black Sabbath la această oră din România și printre puținele existente cel puțin prin colțul ăsta de lume pe unde suntem situați noi. Tributul Black Sabbath, pe lângă piese ca “War Pigs“, “Iron Man“, “Paranoid“, “Children of the Grave“, promite să aducă și piese din partea de compoziții a trupei, piese compuse în spiritul a ceea ce am cântat în ultimii ani, Sabbath.

Concertul va avea loc in data de 7 Octombrie 2017, constituind prima descindere a celor doua trupe in Cluj-Napoca. Pretul unui bilet este 15 lei.

Share This